Fruitmand bezorgen bij een zieke?

Is er iemand ziek en wilt u diegene verrassen en beterschap wensen? Laat dan een fruitmand bezorgen. De lekkerste fruitmanden bestelt u bij Boeketcadeau. Deze webshop heeft een ruim aanbod met diverse fruitmanden. Ze zijn gevuld met onder andere bananen, appels en sinaasappels. Kortom: genoeg vitamientjes waardoor de zieke er vast weer bovenop komt.

Kaartje bestellen
Om het cadeau nog persoonlijker te maken kunt u bij de fruitmand een kaartje bestellen. Op dit kaartje kunt u een boodschap schrijven, waardoor u de zieke nog meer sterkte kunt wensen. Sowieso dat dit wordt gewaardeerd door de zieke.

Fruitmand bezorgen op korte termijn?
Wilt u op korte termijn een fruitmand bezorgen? Geen probleem! Als u voor 12:00 uur een bestelling plaatst dan is het mogelijk om deze dezelfde dag nog te laten bezorgen. Natuurlijk hoeft dit niet en kunt u er ook voor kiezen om dit op een ander moment te doen. U bent hier helemaal vrij in, dus kies een dag uit waarvan u denkt dat dit de zieke het beste uitkomt. Waar wacht u nog op? Neem een kijkje op de website van Boeketcadeau en kies een heerlijke fruitmand uit.

Reacties zijn gesloten.