Slowjuicer van sap-it voor soep, sap en ijs

Wilt u graag uw eigen sappen, soepen en ijs maken? Dat is mogelijk. Zelfs met één en dezelfde machine. Dit is de slowjuicer. Dit is geen sapcentrifuge zoals u deze kent. De slowjuicer kan meer en heeft veel meer voordelen die u zeker bij uw sapcentrifuge niet zult vinden. Op de website vindt u alle informatie over de slowjuicer van sap-it, maar lees nog even verder om alvast wat informatie te krijgen over de voordelen.

Voordelen

Als u een slowjuicer van Sap-it koopt, weet u zeker dat u er eentje van kwaliteit heeft, zonder dat deze teveel kost. Zoals net al werd genoemd heeft de slowjuicer heel veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de slowjuicer pulpvrije sappen maakt. Het tweede voordeel is dat een pers en een zeef zorgen voor sap. Terwijl dit gebeurt, wordt er nauwelijks geluid gemaakt en wordt en weinig energie verbruikt. Het sap wat uit de slowjuicer is komt heeft 30% meer sap, maar ook veel meer voedingsstoffen. Soms tot wel 6 keer zoveel dan bij een sapcentrifuge. Dit komt omdat er geen hitte vrijkomt en doordat het sap langzaam geperst en gezeefd wordt.

Bestellen

Een slowjuicer bestellen kan via de website. Hier vindt u het assortiment. Als u vandaag voor 16:00 bestelt heeft u de slowjuicer morgen in huis. U betaalt geen verzendkosten.

Reacties zijn gesloten.