Specialist in natuurstenen

Bent u op zoek naar mooie tegels voor uw huis of tuin? Zoek dan niet verder, maar kom eens langs bij De Wandeleer. Zij zijn gespecialiseerd in natuursteenproducten voor zowel binnen- als buitenshuis. Een groot voordeel van De Wandeleer is dat u voor nieuwe tegels de deur eigenlijk niet uit hoeft. U kunt de diverse tegels uit hun assortiment op hun website bekijken en de tegels online bestellen. Zo heeft u binnen de kortste keren nieuwe tegels liggen.

 

De Wandeleer

De Wandeleer is al 45 jaar specialist in natuurstenen en kan u hier dan ook alles over vertellen. Zij realiseren de mooiste tuincreaties voor hun klanten en willen dit ook graag voor u doen. Natuurlijk is het makkelijk om de tegels online te bestellen, maar bij De Wandeleer begrijpen ze dat het fijn kan zijn om de tegels eerst in het echt te zien. Kom daarvoor eens langs in hun showtuin. Hier kunt u de diverse tegels in het echt bekijken en kunt u direct zien of u deze mooi vindt of toch liever een ander soort heeft.

 

Offerte

Wilt u graag weten wat de nieuwe tegels gaan kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor de beste tegels in Gent en omstreken bent u bij De Wandeleer aan het juiste adres.

Reacties zijn gesloten.